ПРОЄКТ `Заклад дошкільної освіти `Петрик`

 

Адреса: с. Нові Петрівці, вул. Ново-Київська, 137
ПІБ керівника: Осадча Наталія Анатоліївна

Прийом документів та запис дітей до Новопетрівського дитячого садочка «Петрик» здійснюється за адресою: с. Нові Петрівці, вул. Свято-Покровська, 171, в приміщенні Петрівської сільської ради (3 поверх).
Просимо приходити із заздалегідь зібраним пакетом документів, а саме:
- заява (зразок додається) та документи, що посвідчують особу (ксерокопія паспорта) одного з батьків або усиновлювачів, опікунів чи інших осіб, визначених законом, а також які підтверджують місце реєстрації на території Петрівської громади;
- ксерокопія свідоцтва про народження дитини;
- довідка про місце реєстрації дитини (форма 13);
- медична довідка про стан здоров’я дитини з висновком лікаря, що дитина може відвідувати заклад дошкільної освіти – можна донести пізніше;
- документи, що посвідчують пільги (за наявності).
Телефон для довідок: 096 992 03 50.

Новозбудований дитячий садок «Петрик» у с. Нові Петрівці ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ
- вихователів;
- музичного керівника;
- інструктора з фізичного виховання;
- психолога;
- медичну сестру.
Якщо Ви бажаєте стати членом нашої команди, надішліть нам своє резюме Natalia_vrda@ukr.net
або телефонуйте: 096 992 03 50.
Адреса розташування: Київська область, Вишгородський район, с. Нові Петрівці, вул. Ново-Київська, 137.
 
Одним з головних питань для села Нові Петрівці на сьогоднішній день є відсутність дитячого садка. Колишній дитячий садок знаходився у власності радгоспу, який в період ліквідації віддав його під дитячий будинок. 

У 2017 році розпочалося будівництво дитячого садка у с. Нові Петрівці. У паспорті об’єкта, розташованому на паркані будівельного майданчика вказано, що замовником будівництва є Новопетрівська сільська рада, генеральним підрядником – ТОВ «АМК РЕМ-БУД», генеральним проектувальником – КП «Житомирпроект». Забудова матиме площу 6 215,3 м2  на ділянці 1,59 га.  Дошкільний навчальний заклад розрахований на 230 маленьких новопетрівчан.

За цей час пройдено великий шлях - від першої закладенрої цеглини до наведення благоустрою територію. Значна частина приміщень вже готова до облаштування меблями. Отож, станом на початок 2021 року вже основна частина робіт виконана. 

Петрівська сіліська рада докладає величезних зусиль, щоб маленькі новопетрівчани якнайшвидше переступили поріг такого довгоочіуваного дошкільного навчального закладу, який буде одним з найбільших у Київській області. 

Сільський голова Радіон Старенький постійно особисто контролює роботи, що проводяться.

На сьогодні новопетрівські діти відвідують дитячі дошкільні навчальні заклади міста Києва, Вишгорода, сіл Старі Петрівці та Лютіж.

Дописати коментар

0 Коментарі